Kicsi, ám okos tévével jelentkezett az LG

2013 elejére úgy látszik felpörgött az úgynevezett második tévének szánt készülékek piaca, hiszen jó pár gyártó bemutatta a saját, viszonylag kisméretű modelljét azok után, hogy sokáig mostohagyerekként kezelték ezt a termékcsaládot. Az LG is beállt a sorba MT93 típusjelzésű készülékével, amelyet a cég a háló- és gyerekszobába, esetleg konyhába, garzonba vagy kollégiumi szobákba szán.

LG MT93
LG MT93 [+]

27 hüvelykes Full HD IPS panelének válaszideje 5 ms, legnagyobb fényereje 250 cd/m², a kontrasztról viszont nem szolgált információval a cég. A két HDMI port támogatja az MHL technológiát, azaz képes kompatibilis mobil eszközökről nagyfelbontású audiovizuális tartalmak fogadására. Emellett építettek rá 3 db USB-t a különféle adattárolók, illetve az egér és billentyűzet számára, valamint egy-egy Ethernet, kompozit és komponens csatlakozót is. A 3D tartalmak megjelenítését is biztosító termék megkapta az LG saját okostévérendszerét, amelynek része az alkalmazásbolt, a beépített böngésző, a saját 3D tartalomszolgáltatás, illetve egy külön, játékokra specializálódott szekció, a Game World is.

A termék támogatja a beépített mikrofonnal felszerelt mozgásérzékeny Magic Remote távvezérlő használatát, azaz hanggal és gesztusokkal is irányítható. A vállalat közleménye szerint a tv még ebben a hónapban a boltokba kerül, de hogy milyen áron, azt egyelőre még nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés