Hirdetés

Kibővíti precíz egereinek kínálatát a Microsoft

A precizitás, a vezeték nélküli használat és a kedvező ár jegyében három új egér piaci megjelenését jelentette be a napokban a Microsoft hardvergyártó részlege. Az új mutatóeszközök közül kettő dacolván a divattal hagyományos optikai szenzort tartalmaz, ugyanakkor a most bejelentett egerek mindegyike rendkívül precíz mutatómozgást tesz lehetővé, az új modellek érzékelője ugyanis egyformán 1000 dpi-s felbontással dolgozik, és másodpercenként 6000 képet elemez a felületről.

Úton lévő felhasználóknak ajánlja a Microsoft a rendkívül sikeres Wireless Notebook Optical Mouse felújított változatának tekinthető Wireless Notebook Optical Mouse 3000-et, mely elődje már bevált külsejét kapja, így maradt a szimmetrikus forma, a három gomb és a görgő, továbbá az egér hasába bepattintható USB-s adó-vevő.


Wireless Laser Mouse 5000

Asztali számítógépek precíz mutatóeszköze lehet az ötgombos Wireless Laser Mouse 5000, mely szintén szimmetrikus külsőt kapott, tehát jobbkezesek és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják. Ennek a modellnek már szériatartozéka az oldalirányú képgörgetést lehetővé tevő Tilt-Wheel technológiájú görgő, mellyel többek között az egér szoftvere által biztosított nagyítófunkció is vezérelhető. Ennél egyszerűbb, olcsóbb mutatóeszköz a háromgombos, szintúgy szimmetrikus formájú, alapfunkciókkal rendelkező Wireless Optical Mouse 2000.


Wireless Optical Mouse 2000

A Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 3000 már kapható, hazai ajánlott fogyasztói ára 8335 forint, a Wireless Laser Mouse 5000 egy hónapon belül érkezik 10 740 forintos bolti áron (dobozos változatok), a Wireless Optical Mouse 2000 csak júniusban jelenik meg, egyelőre ismeretlen árfekvéssel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés