Hirdetés

Fehér GeForce VGA-t a havas hónapokra!

A KFA2 bejelentette GeForce GTX 680 LTD OC V4 jelzésű VGA-t, mely gyári tuninggal és persze egyedi kinézettel csábítja a potenciális vásárlókat. Már a képekről is látni, hogy a termék miért különleges. A vállalat amit lehetett fehérre színezett, így igazán egyedi megoldást sikerült kreálni, ráadásul az újdonság limitált szériás, vagyis nem fognak túl sokat gyártani belőle. A három ventilátorral és méretes alumíniumbordával rendelkező hűtő garantáltan hűvösen tartja a terméket, mely egyébként egy 8+2 fázisú, egyedileg tervezett nyomtatott áramköri lapra épül. A tápellátásról két darab 8 tűs PCI Express tápkonnektor gondoskodik, mely a tuningot szolgálja.


(forrás: HEXUS.net) [+]

A GK104-es lapkára épülő termék 1536 CUDA magja 1110 MHz-en, míg a 2 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 6 GHz-en üzemel, a GPU Boost órajel pedig minimum 1176 MHz lesz. A kártya hátlapján három darab 3 GHz-es mini HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2 HBR2 interfész található.


(forrás: HEXUS.net) [+]

A KFA2 teljesen fehér GeForce GTX 680 LTD OC V4 jelzésű VGA-ja január közepén kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árról azonban nincs adat. A limitált széria tényéből kiindulva valószínű, hogy a hasonló paraméterekkel rendelkező GeForce GTX 680-as modelleknél valamivel drágább lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • KFA2

Előzmények

Hirdetés