Hirdetés

4 GB VRAM-ot varázsol a GeForce GTX 680 VGA-jára az ASUS

Az ASUS az ünnepekre bemutatott egy 4 GB-os GeForce GTX 680-as VGA-t. Az újdonság saját fejlesztésű nyomtatott áramköri lapra épül, így felkerült rá a vállalat DirectCU II hűtője, melynek hővezető csövekkel tarkított alumíniumbordáját két ventilátor teszi hűvösre. A GPU tápellátásáról két darab 6 tűs PCI Express csatlakozó gondoskodik, ami kategóriájában nem számít meglepetésnek.

A GK104-es lapkára épülő termék gyári tuningot nem kapott, így a GPU 1536 CUDA magja 1006 MHz-en, míg a 4 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 6 GHz-en üzemel. Az átlagos GPU Boost a megszokott 1056 MHz.

Az ASUS a kártya hátlapja nem változtatott, így az NVIDIA ajánlásai köszönnek vissza rajta, azaz két darab dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2 HBR2 interfészt található a terméken. A memórialapkák a nyomtatott áramköri lap mindkét oldalán hűtve vannak, így a tuningnak a túlmelegedés nem vethet gátat.

A 4 GB-os ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ár pedig 520 dollár körül lesz. Érdekesség, hogy a dobozába az ASUS egy promóciós kódot is rejtett, amellyel öt PC-s program közül egyet ingyen le lehet tölteni. Ennek megfelelően a vásárló választhat, hogy az Assassin's Creed III, az I Am Alive, a R.U.S.E, a Splinter Cell: Conviction és a Rainbow Six Vegas 2 című játékok közül melyikkel szeretne játszani a kártya megvétele után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés