Hirdetés

Két új Razer billentyűzet játékosoknak

Lassacskán egy éves lesz a vállalat Lycosa névre keresztelt billentyűzete, mely a játékosok körében nagy népszerűségnek örvend. A karácsonyi szezon közeledtével a Razer elérkezettnek látta az időt, hogy két új modellel bővítse termékcsaládot.


Razer Lycosa Mirror Special Edition

A Razer Lycosa Mirror Special Edition a funkciók szempontjából teljesen megegyezik az alapmodellel. Ennek köszönhetően a termék minden gombján továbbra is kék háttérfényben pompáznak a karakterek, továbbá az eszköz mikrofonbemenettel és fejhallgató-kimenettel is rendelkezik, és egy USB port is található rajta további perifériák csatlakoztatásához. Az 1000 Hz Ultrapolling nevű technológia alkalmazásával az USB porton továbbított adatok gyorsabb feldolgozása segíthető elő, emellett a billentyűzet tíz gombkombináció profilját képes eltárolni memóriájában. Ezeket akkor is megőrzi, ha a beviteli eszközt olyan gépen használják, amelyre nincs telepítve a Razer vezérlőprogramja. Az eredeti modellhez képest az egyetlen különbség a gumiborítás lecserélése egy fényesen ragyogó fekete felületre, innen ered a termék utóneve is. A billentyűzet decembertől lesz megvásárolható 80 dolláros ajánlott fogyasztói ár mellett.


Razer Arctosa

A Razer Arctosa névvel fémjelzett terméket már csökkentett képességgel ruházták fel a tervezők. Nem lesz kék háttérvilágítás és a különböző extra csatlakozók is lemaradtak az eszközről. Ez természetesen az árra is jótékony hatással van, hiszen a portéka már 50 dollárért hazavihető. A forgalmazás várhatóan november végén kezdődik meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés