Hirdetés

Két új headsettel jelentkezett a Razer

Két új fejhallgató érkezését jelentette be a Razer: az olcsóbb modell a Tiamat 2.2 V2, míg a drágábbik a Tiamat 7.1 V2 névre hallgat, és ez utóbbi egyben a cég új csúcsmodellje is lett.


[+]

Itt, ahogy az elődben is, oldalanként 5-5 hangszóróval találkozhatunk: egy 40 mm-es membrán gondoskodik a mélyhangokról, 1-1 30 mm-es meghajtó kapja az fő és a center csatornát, 1-1 20 mm-es modell pedig az oldalsó és a hátsó surround hangokért felelős. Az így létrejövő 7.1-es rendszert egy úgy Audio Control Unit vezérli, amivel nemcsak a csatornák egymáshoz viszonyított hangerejét és más paramétereit lehet beállítani, de hagyományos 2.0 sztereóra is átkapcsolhatjuk a fejhallgatót. Mikrofonként nem irányított, használaton kívül felhajtható egységet kapunk, az Audio Control Unit pedig külön vonali kimenettel is rendelkezik arra az esetre, ha a headset helyett mondjuk egy normál 7.1-es hangfalrendszert szeretnénk használni. A Tiamat 7.1 V2 természetesen kompatibilis a Razer Chroma rendszerével is, színes fényekben tehát nem szenved hiányt.

A Tiamat 2.2 V2, ahogy talán kitalálható, a 7.1-es megoldás helyett standard kétcsatornás hangot ad, az extrát itt két, a mélyhangokra dedikált 50 mm-es extra hangsugárzó jelenti. Ennél a fejhallgatónál a kábelre került a vezérlés, de itt is rendelkezésre áll egy külön kivezetés külső hangeszközök számára.

Ami az árazást illeti, a Tiamat 7.1 V2 240, a 2.2 V2 pedig 140 euróba kerül.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

  • Frissítve! Gamerfülekre lő az ASUS

    A ROG Strix Fusion 300 fejhallgató azt ígéri, zárt kivitele ellenére hosszú órák alatt sem izzadunk alá.

Előzmények

Hirdetés