Hirdetés

Két új billentyűzettel jelentkezett a Gamdias

Gyakorlatilag inkább másfél új modellről van szó, hiszen a Hermes S1 csak a numerikus pad hiányában tér el a Hermes L1-től.

A Gamdias ma bejelentette a Hermes széria két új tagját, a teljes kiosztású Hermes L1-et, illetve TKL kialakítású testvérét, a Hermes S1-et. Előbbi 440 x 144 x 35 milliméteres dimenziókkal és 80 grammos tömeggel büszkélkedhet, míg utóbbi 370 x 140 x 30 milliméteren terül el és 675 grammot nyom a mérlegen.

A két periféria közös tulajdonsága, hogy egyaránt támogatják az anti-ghostingot, az N-Key Rollovert és a Win Lock funkciót, USB csatlakozójuk mintavételezési rátája pedig 1000 Hz. Hivatalos termékoldal hiányában egyelőre nehéz többet mondani a Gamdias újdonságairól, a sajtóközlemény pedig még a felhasznált mechanikus kapcsolók típusára sem tér ki, mindössze annyit tudni, hogy a Cherry MX switchek kupakrögzítésével ellátott, a Gamdias által jóváhagyott kék, piros és szürke színű kapcsolókról van szó.

Azt a képek alapján biztosra vehetjük, hogy a termékek beépített RGB világítással is rendelkeznek, de hogy például mennyi gyári effekt került a fedélzeti memóriába, emellett pedig mennyi profilt tudunk tárolni, az a vételárral és a piacra kerüléssel együtt még kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés