Hirdetés

Két prémiumkategóriás táp érkezett a Zalmantól

Két új, prémiumkategóriás táppal jelentkezett a Zalman. A ZM660-XT és ZM770-XT belsejében szilárdelektrolitos kondenzátorokat használ a gyártó, valamint áttervezte a nyomtatott áramköri lapot, hogy a lehető legkevesebb alkatrészt kelljen felhasználni, ezzel is segítve a levegő áramlását.


[+]

A hűtést még egy hőcsöves rendszerrel is megfejelték a csendesebb működés érdekében, a levegő mozgatását egy 140 milliméteres ventilátor végzi. 88%-os hatékonyságával 80 PLUS bronz minősítést kapott. Az alaplapra csatlakozó kábelek kivételével az összes többi moduláris kialakítású, így csak az adott konfigurációhoz szükségeseket kell csatlakoztatni hozzá, ezzel csökkenteni lehet a számítógépház zsúfoltságát.


[+]

Mindkét típus négy, egymástól független 12 voltos ággal rendelkezik, a gyártó SLI és CrossFireX konfigurációk kiépítéséhez is ajánlja. A kisebbik modell 200, a nagyobbik 230 dolláros árcédulával kerül forgalomba, szállításuk december nyolcadikán indul. Teljesítményadataikat az alábbi táblázatok foglalják össze.


Azóta történt

  • Asus izompacsirta

    Sok minden más mellett nagy teljesítményű tápokat is forgalmaz az Asus, egyet kipróbáltunk.

Előzmények

Hirdetés