Hirdetés

Két olcsóbb hangkártyát mutatott be az Auzentech

Az Auzentech nemcsak bejelentette, de azonnal elérhetővé is tette két legújabb hangkártyáját, az X-Raider és X-Studio változatot. Mindkét típus a PCI foglalatokba való, de két különböző külső gyártó chipjeivel szerelik őket.

Az X-Raider a C-Media CMI8768 chipje köré épült, ami 7.1 csatornás, 24 bites és 96 kHz-es mintavételezésű hangot kínál. Az OPAMP chipek csatornánként cserélhetők, gyárilag a Texas Instruments nagy teljesítményű NE5532P modelljeiből állnak. Kimenetei között az analóg mellett optikai S/PDIF ki- és bemenet is található. Az X-Raider Magic Voice, Microphone Echo, key-shifting, Xear3D, valamint EAX 1.0/2.0 és DirectSound támogatással rendelkezik. Ára 60 dollár.

Auzentech X-Raider
Auzentech X-Raider 7.1

Az X-Studio a VIA Technologies ICE 1723 processzorát használja, ami ez esetben 5.1 csatornát szólaltat meg, és támogatja a 24 bites, 96 kHz mintavételezésű hanganyagokat. A félmagas kivitelű kártyán a TI NE5532P jelzésű OPAMP csak a front csatorna jobb és bal oldalánál cserélhető, a mikrofon pedig előerősítő áramkörrel is rendelkezik.

Hátlapján található kimenetei között – 3,5mm-es csatlakozó formájában – mikrofon- és vonalbemenet került rá, az analóg 5.1 csatornás kimenetet pedig a G9 portra csatlakoztatott kábelek segítségével lehet elérni, de köztük egy koax digitális kimenet is akad. Az X-Studio QSOUND 3D Surround Engine, DirectSound, A3D, valamint EAX 1.0 és 2.0 támogatást kapott, ára 50 dollár.

Auzentech X-Studio
Auzentech X-Studio 5.1

Előzmények

Hirdetés