Hirdetés

Kémfotó a GeForce GTX 690-ről?

Az NVIDIA jelezte, hogy április 28-án nagy bejelentésre készülnek a Kínában megrendezendő GeForce LAN rendezvényen. Hivatalosan nincs megerősítve, de állítólag a GeForce GTX 690-ről hull le a lepel. Ez abból a szempontból érdekes, hogy az NVIDIA korábban azt nyilatkozta, hogy mindenképpen megvárják az új csúcs-Radeont, hogy hozzá tudják igazítani a teljesítményt, de úgy néz ki, hogy a vállalat megunta a várakozást, így megléphetik a startot.

Az állítólagos GeForce GTX 690
Az állítólagos GeForce GTX 690 (forrás: INPAI)

Az INPAI nemrég egy kémfotót is közölt az állítólagos GeForce GTX 690-ről, mely pár óráig elérhető volt, de a hír mostanra eltűnt az inpai.com.cn weboldalról. Persze azt már megszokhattuk, hogy ha valami egyszer kikerül a világhálóra, akkor onnan gyakorlatilag nem lehet eltávolítani. A kémfotóról sok dolog nem derül ki, de meglehetősen nagy kártyáról van szó, egyetlen középen elhelyezett ventilátorral. Ez a két darab GK104-es GPU-t hűti, ám a paraméterekről gyakorlatilag semmit sem tudni.

Persze a pletykák mellett az is elképzelhető, hogy az NVIDIA csak megmutatja a GeForce GTX 690-et, de a tényleges starttal még várnak. Mindenesetre bármi is lesz, az legkésőbb a rendezvény utáni beszámolókból kiderül, és addig már nem kell sokat aludni.

Előzmények

Hirdetés