Hirdetés

Kedvező árú, egyszerűen használható NAS-t jelentett be a Netgear

Egyszerűen használható, kedvező árú hálózati adattárolót mutatott be a Netgear. A találó nevű Stora két 3,5 colos winchesterrel „tölthető meg”, alapkiépítésben egy darab 1 TB-os meghajtó került bele. Az ízléses kinézetű, MS2110 típusjelzésű készüléket ugyan nem bonyolították túl, viszont visszafogott külseje és elegáns fekete színezése miatt szinte minden környezetben jól mutat. Előny az is, hogy nem foglal túlzottan sok helyet, mérete 175 x 150 x 146 mm, tömege pedig merevlemezek nélkül 1,36 kg.

Két SATA vagy SATA-300 csatlakozós merevlemezt lehet beleszerelni, amelyek RAID 1 módban is működtethetők. Természetesen rendelkezik Gigabit Ethernet porttal, de nem maradt le róla az USB 2.0 sem, az előlapon pedig három LED kapott helyet, amelyek a NAS ki- vagy bekapcsolt állapotáról, illetve a winchesterek működéséről tudósítanak. A Netgear kifejezetten azoknak a felhasználóknak ajánlja, akiknek fontos az egyszerű használat és a kényelmes kezelhetőség, ezért a mellékelt telepítő CD segítségével perceken belül teljes funkcionalitásában üzemelhet a készülék.

A Stora az Egyesült Államokban és Kanadában már megrendelhető, 230 dollárt kell kifizetni érte. Európába várhatóan a következő néhány hét folyamán jut el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés