Hirdetés

Kecskés pendrive-val ünnepel a Silicon Power

A kínai újév, azaz a holdújév roppant nagy jelentőséggel bír a kínai kultúrában, hiszen a nem elhanyagolható kínai közösség világszerte megünnepli. Ráadásul gazdasági szempontból is kihatással van ez a világra, hiszen a napokig tartó ünnepség alatt a munka szinte teljesen szünetel. Idén ez a jeles nap február 19-re esik, és ahogy mindig, ehhez az évhez is kapcsolódik majd egy állatövi jegy, ami a 2015-ös évben a kecske lesz.


[+]

Ez számos vállalatot és gyártót megihlet évről-évre, így a Silicon Powert is, amely egy kecskés pendrive-sorozattal ünnepli az új esztendőt. A Unique 550 névre keresztelt termék – aminek szarva inkább hasonlít a koséra, mint kecskéére – túlságosan sok extrát nem kínál, hiszen a "cukiság- és kabalafaktoron" túl egyszerű 8/16 GB-os kapacitású, USB 2.0 csatolófelületű tárolókról van szó, amelyeknek gumis kialakítása teljes védelmet kínál víz, por és ütődés ellen.


[+]

Az élettartam garanciával kínált termékre bónusz szoftverek is kerülnek: az ingyenes fájlkezelőn és a Recuva állomány-visszaállító szoftverén felül biztonsági és "backup" alkalmazásokat pakolnak fel gyárilag.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés