Hirdetés

4K JVC projektor hatalmas kontrasztaránnyal, elképesztő áron

A JVC DLA-X770R támogatja 3D tartalmak és a HDR tévéadások megjelenítését is.

A JVC óriási fantáziát lát a 4K HDR projektorokban, amit tökéletesen alátámaszt, hogy a cég szinte minden más piaci résztvevőnél aktívabb ebben a szegmensben. A vállalat most azt jelentette be, hogy még idén színre lép egy új vetítővel ebben a kategóriában a DLA-X770R személyében.

JVC DLA - X 770 R
JVC DLA - X 770 R [+]

A dizájnjában a korábbi modelleket idéző termék a saját fejlesztésű D-ILA képalkotási technológiára épül, és a pszeudo-Ultra HD felbontást a Full HD panel, illetve az "e-shift" fantázianevű, pixel eltolásra épülő technológia segítségével teremti meg. A nagy dinamikatartományú videók mellett boldogul a 3D anyagokkal is, emellett a Hibryd Log Gamma támogatásnak hála elméletben biztosított a technológiát használó 4K HDR tévéadások vétele is. Ez utóbbit egyébként már kipróbáltuk tévéken az IFA-n, és egészen meggyőzőnek tűnt a dolog.

A projektor maximális valós kontrasztaránya 130 000:1, legnagyobb fényárama 1900 ANSI lumen, megkapta a Clear Motion Drive interpolációs technológiát, és az élénk tónusokért felelős Deep Colort is. Átlagos méretű (455 x 472 x 179 mm) és tömegű, hiszen 15,4 kilogrammot nyom. Az árat sajnos ezúttal is magasra lőtték be, hiszen 8000 dollárt, azaz olyan 2,4 millió forintot kérnek el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés