Hirdetés

A Jonsbo templomában frigyre lépett a félkörpanoráma és a microATX formátum

Azt azonban nem lehet mondani, hogy a cég háza most szenvtelenül a Lian Lit másolja.

A letisztult dizájnú házairól ismert Jonsbo egy félkörpanorámás mikrotoronnyal gyarapította portfólióját, aminek legfőbb szexepilja az az ívelt (edzett) üveglap, ami a frontját és a balját fedi.


[+]

A feketében vagy fehérben választható, jobbján kellemes mértékben perforált fémlemezt viselő megoldás a D300 Black, illetve D300 White nevet kapta, és 420,9 mm-es magasságához 236,4 mm-es szélesség társul, 460,2 mm-es mélységgel. A Mini-ITX és micro ATX formátumú alaplapok elszállásolására felkészített, 5 bővítőhelyes konstrukció porszűrőkkel védett belsejében 180 mm magas processzorhűtő, 430 mm hosszú videokártya, 200 mm hosszú tápegység, egy 2,5 és két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértároló fér el.


[+]

Hűtés szempontjából legfeljebb tíz ventilátort építhetünk be, míg radiátor esetén kettő a mágikus szám, és ezek közül a felülre helyezett akár 360 mm-esre is nőhet. A tápkamrát ugyan horizontálisan választották le, viszont az nem ér el teljesen az elülső "ablakig", és az egy USB 3.2 Gen2 Type-C konnektorból, két USB 3.2 Gen1 Type-A kapuból, valamint egy kombójackből álló előlapi kivezetések a tetőlemez jobb oldali peremén sorakoznak.


[+]

Az üresen 8 kilogrammot nyomó géplak vételárát a cég egyelőre nem kötötte az orrunkra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés