Hirdetés

Jön Magyarországra a TCL 144 Hz-es Mini LED tévéje

A 4K felbontású, HDR támogatású, Google TV-re épülő TCL C93 nem lesz olcsó.

A TCL magyarországi képviselete felhívta a figyelmünket arra, hogy a vállalat elhozza hazánkba is az idei évre szánt egyik csúcsmodelljét, a konszern büszkeségét, a TCL C93 jelzésű televíziót. A modell QLED képalkotási technológiára épül, 3840x2160 képpont megjelenítésére képes, azaz 4K-s. Támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását, köztük az egyik legfejlettebbnek számító HDR10+ szabvánnyal is boldogul.


[+]

A kínai holding évek óta kalapálgatja a Mini LED háttérvilágítási eljárást, és elsőként jelentkezett ilyen televízióval. Ezek után már különösebb meglepetést nem okozott, hogy a TCL C93 is megkapta ezt a technológiát, és ennek köszönhetően a háttérfény jó eséllyel a megszokottnál egyenletesebb, a HDR anyagok visszaadása pedig látványosabb. De nem is ez az igazi extra, hanem a 144 Hz-es képfrissítési ráta, így e téren jobb képességeket kínál, mint szinte az összes riválisa. Ebből fakadóan a termék játékra kifejezetten alkalmas lehet.

A 2.1 csatornás integrált hangrendszerrel megtámogatott TCL C93 Google TV okostévé rendszerre épül, amely több ezernyi alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé. A modell a tervek szerint május közepén érkezik hazánkba, de már előrendelhető. A 65 hüvelykes verzió 970 000 forintba kerül, szóval azért olcsónak nem neveznénk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés