Hirdetés

Jön a betűtípusról mintázott Serif TV frissített változata

A készülék különleges, és az ára sem szokványos…

A Samsung néhány évvel ezelőtt mutatta be az egészen különleges dizájnnal bíró Serif TV-t, amelynek külsejét az ugyanilyen nevű betűtípus "I" betűje ihlette.

Samsung Serif TV
Samsung Serif TV [+]

Ez abban nyilvánul meg, hogy készülékek alja és teteje kiszélesedik, és emiatt nincs is szükségük hagyományos értelemben vett talpra vagy állványra. Ahogy az a képen is látszik, mindenféle egyéb kiegészítő nélkül felpakolhatóak egy polcra vagy szekrényre, a tetejére is tehetők kisebb dolguk, és kikapcsolt állapotukban is úgy néznek ki, mint egy dísztárgy, emiatt talán minden más tévénél jobban illeszkednek a belső térbe.

A koncepciót a Samsung a jelek szerint sikeresnek ítélte, hiszen bejelentették, hogy érkezik a termék friss verziója. Az Edge LED háttérvilágítású, 4K felbontású, QLED képalkotási technológiára épülő készülék megkapta a vállalat legfrissebb okostévé rendszerét, és képes együttműködni a Google Assistant és Amazon Alexa eljárásokkal is. A Serif TV ezúttal sem lesz olcsó, hiszen a legkisebb, 43 hüvelykes változatáért 1200 fontot (~445 000 forint), a 49 hüvelykesért 1400 fontot (~515 000 forint), míg az 55 hüvelykesért 1700 fontot (~630 000 forint) kérnek majd el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés