Hirdetés

Jön a USRobotics első hálózati tárolója

Hamarosan a magyar piacon is elérhető lesz a USRobotics első hálózati tárolóegysége. A termékpaletta logikus kiegészítéseként érkező USR8700 támogatja a CIFS/SMB és NFS protokollokon keresztüli elérést, az Active Directory doméneket, valamint FTP szervert is tartalmaz. A jogosultságok egyének és csoportok szerint pontosan testre szabhatóak.

A belső tápegységgel ellátott, aktív hűtésű készülékbe legfeljebb négy darab 3,5 colos Serial ATA merevlemez illeszthető. Ezek használhatók egyetlen kötetként, ám a hardveres vezérlő jóvoltából RAID 0, 1, 1+0, 5 üzemmódokat is be lehet állítani – választhatóan a tárkapacitás vagy az adatbiztonság kárára –, sőt három winchester RAID 5 üzemmódban való igénybevétele esetén a negyedik tartalék meghajtóként lép akcióba, ha valamelyik meghibásodna. Egy merevlemez cseréje vagy egy új egység behelyezése esetén a logikai kötetek dinamikusan átméretezhetők.

Az USR8700 Gigabit Ethernet interfészen keresztül kapcsolódik a hálózathoz, emellett két USB 2.0 porttal szolgál, melyekre külső adattárolót, illetve nyomtatót lehet csatlakoztatni. A USRobotics adatok biztonsági mentését és helyreállítását segítő szoftvereket mellékel új készülékéhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés