Hirdetés

Életerős kompakt otthoni hangrendszerrel rukkolt elő a JBL

Az amerikai Harman csoport bejelentette, hogy március végén piacra dobja a JBL márka egyik legújabb otthoni audioeszközét, az Authentics család L8 típusjelzésű tagját 600 dolláros áron.

LBL Authentics L8
LBL Authentics L8 [+]

Már ez is utal arra, hogy itt a manapság igen elterjedtnek számító, kis teljesítményű, hordozható hangsugárzóknál egy kicsit komolyabb termékről van szó, és a technikai specifikációk alá is támasztják e feltételezést. A két 25 milliméteres hangsugárzóval és két 4 hüvelykes mélyhangszóróval megtámogatott modell névleges maximális kimeneti teljesítménye 120 watt, ami átlagos otthoni környezet több, mint elég. A frekvencia átvitel 45 Hz és 35 kHz közé esik, a jel-zaj arány a digitális bemenetek használata esetén 98 dB, az analóg vagy a vezeték nélküli technológiát használva 92 dB.

A termék megkapta a Signal Doctor technológiát, amely valós időben analizálja a beérkező jeleket és korrigálja az esetleges hibákat, amely a cég állítása szerint jelentősen hozzájárul a megszólalás minőségén javulásához. Az egy darab 3,5 mm csatlakozó mellett építettek rá egy digitális optikai audiobemenetet és két darab USB portot is, amelyeken keresztül médialejátszó, számítógép, tablet vagy okostelefon is csatlakoztatható az eszközhöz, amely egyébként ezek töltésére is képes. A DLNA kompatibilis készülék támogatja az AirPlay, illetve Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli eljárásokat, és egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével vezérelhető iOS vagy Android alapú mobil eszközről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JBL

Előzmények

Hirdetés