Hirdetés

Sokoldalú, hordozható audiorendszer a Creative-tól

A Creative még Las Vegasban, a CES-en mutatta be legújabb hordozható audioeszközkét, a Sound Blaster Roar-t. Nem is kellett sokáig várni arra, hogy a termék a boltokba kerüljön, hiszen a készülék néhány országban már meg is vásárolható körülbelül 200 dolláros áron.

Creative Sound Blaster Roar
Creative Sound Blaster Roar [+]

A Bluetooth támogatású mobil hangsugárzókkal manapság Dunát lehet rekeszteni, de itt azért szerencsére csavartak egyet a dolgon, hiszen a termék például rendelkezik beépített médialejátszóval, amely az olvasó modulba dugott memóriakártyákon található MP3, WMA vagy WAV formátumú zeneszámok megszólaltatására képes. Emellett természetesen vezeték nélküli úton is el lehet rá juttatni az audioanyagokat a Bluetooth kompatibilis telefonokról, PMP-kről, tabletekről vagy akár televíziókról, az NFC technológiának köszönhetően pedig a párosítás is egyszerű. Felszerelték egy mikrofonnal is, amelynek köszönhetően telefonálásra is alkalmas, illetve akár telefonos konferenciák lebonyolítására is lehet használni. Ezenkívül a mikrofon és egy memóriakártya segítségével természetesen hangrögzítésre is alkalmas.

Creative Sound Blaster Roar
Creative Sound Blaster Roar [+]

A cégtől kapott információk szerint a kialakításnál különösen nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a hangsugárzók ne vibráljanak, ne mozogjanak, és a készülékház rezonanciáját is a lehető legjobban lecsökkentsék a minél tisztább megszólalás érdekében. 6000 mAh akkumulátora nyolc órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít számára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés