Hirdetés

Egy japán cég apró kézmasszírozóval javítana a gamerek fájdalmain

A Bauhutte terméke a masszásmódok mellé melegítő funkciót is kapott.

A japán Bauhutte egy nagy eséllyel sokakat érintő problémára talált megoldást, ugyanis piacra dobta a nem túl beszédes nevű MSG-01H-BK-t, ami egy olyan kompakt, asztalra tehető kézmasszírozó eszköz, ami a többféle masszázsmód mellett kézmelegítő funkcióval is rendelkezik.


[+]

A termék műanyag házában összesen 15 darab felfújható párna kapott helyet, amelyek teljes kézfejünk stimulálására képesek az úgynevezett Shiatsu módszerrel, továbbá van egy külön mód az ujjaink finom megdolgozására is. Mindkét módhoz három erősségi szint tartozik, a „kezelés” pedig legfeljebb 10 percig tart, a keringést javító folyamatok elvégzését pedig a gyártó a játékmenetek előtt, bemelegítésre, illetve azok utánra javasolja.


[+]

A módszer hatékonyságát egyébként jól mutatja, hogy a profi esportolók mellett hivatásos masszőrök is dolgoznak, akik a meccsek közti szünetekben is ügyelnek a versenyző kezének ilyen módon történő ápolására, az ő fizetésükhöz képest pedig a gyártó által megadott, nagyjából 150 dollárnak megfelelő vételár nem is tűnik olyan vészesnek, egyelőre viszont csak a japán játékosok örülhetnek, a szigetországon kívül ugyanis máshol egyelőre nem lesz elérhető a termék.

Előzmények

Hirdetés