Hirdetés

Itt van minden férfi álma, a sörhűtővel kombinált játékkonzol

A jópofa, projektort is magában rejtő találmány a Bud Light műhelyéből került ki.

Kinek juthatna eszébe keresztezni egy játékkonzolt egy sörhűtővel, ha nem egy amerikai sörgyártónak? Most pontosan erről van szó, hiszen a Bud Light és Budweiser brandeket is tulajdonló Anheuser-Busch épp egy ilyen eszközt készített, amelynek dizájnjához természetesen egy six-pack (Amerikában így hivatkoznak a hatdarabos sör- vagy üdítőcsomagokra, vagyis nem a kockahasra utaltunk) adta az ihletet.

[+]

A BL6 modellnevet viselő eszköz persze nem egy hagyományos értelemben vett hűtő, inkább egy úgynevezett koozie, ami nem hűti, hanem csak hidegen tartja a két darab behelyezett doboz tartalmát. A BL6 legnagyobb érdekessége azonban nem is ez, hiszen akit csak a sörikéje hőmérséklete érdekel, az eddig is tudott tenni az ügy érdekében.


[+]

A pláne itt most az, hogy a koozie mellett az eszköz részét képezi még egy játékokra is alkalmas PC, amelynek főbb komponensei közé tartozik egy Intel Core i7-1065G7 processzor és 16 GB RAM. Persze dedikált VGA hiányában a teljesítmény nem ér fel a legújabb konzolok szintjéhez (bár az alábbi, termékoldalról kimentett táblázatban azért viccesen összehasonlították velük a BL6-ot), de a hat darab előre telepített játék (Tekken 7, Soul Calibur VI, Flashlight Freeze Tag, RBI 20 Baseball, Broforce, Six Puck) futtatására teljesen alkalmas.


[+]

A játékok képét a beépített, 500 lumen fényerőre képes, 720p felbontású ASUS projektor által a falra vetítve élvezhetjük, míg a vezérlés a két darab egyedi kontroller segítségével valósítható meg. A BL6 beépített akkumulátorral is rendelkezik, ennek hála akár két órán keresztül is játszhatunk a szabadban anélkül, hogy konnektort kellene keresnünk.

A BL6 tehát tökéletes ajándék lehetne egy olyan férfi számára, aki a játékok mellett az alkoholt sem veti meg, ám a dolog szépséghibája, hogy ebből mindössze egyetlen darab készül. A gyártó az egyetlen legyártott példányt licitre bocsátotta, a vételárat (a licit jelenleg 4020 dollárnál tart) pedig egy amerikai szervezet, a National Restaurant Association Educational Foundation, munka nélkül maradt éttermi alkalmazottak ismételt munkába állását segítő, Change is On The Menu programja kapja majd meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés