Hirdetés

Itt a Thermaltake H sorozata

Az új házszéria egyelőre három tagot számlál, amelyek specifikációikat tekintve szinte megegyeznek, mindössze néhány dizájnt illető különbséget figyelhetünk meg.

Újabb házsorozatot indít a Thermaltake, bár nehezen lehet egy komplett szériáról beszélni tekintve, hogy eddig mindössze három modellről van szó, amelyek a külsőt leszámítva nem nagyon térnek el egymástól.

H100 TG
H100 TG [+]

Az ATX alaplaphoz tervezett H100 TG, H200 TG RGB és H200 TG Snow RGB egyaránt edzett üvegből készült oldallappal lett szerelve, ám míg a H100-as előlapján található LED sáv csak kéken képes világítani, addig a H200 verziókon egy jóval nagyobb és színesebb fényforrást fedezhetünk fel. Utóbbi megoldásnál 19 különböző világítási mód közül válogathatunk, a köztük való váltást a felső I/O panelen a dupla USB 3.0 és jack csatlakozók mellett helyet foglaló gombbal tudjuk elvégezni.

H200 TG RGB
H200 TG RGB [+]

Mindegyik házhoz a hátlapra beszerelve jár egy 120 milliméteres ventilátor, ezt elöl három, fent pedig kettő további légkavaróval egészíthetjük ki. A vízhűtést preferálóknak sem kell a kukába dobni már meglévő felszerelésüket, feltéve persze, ha az ahhoz tartozó radiátor nem hosszabb 280 milliméternél, ekkora példányok férnek ugyanis az előlap mögé, míg felülre beszerelhető testvére maximum 240 mm hosszú lehet. A processzorra való toronyhűtő magasságának felső határa 180 mm, grafikus kártyából pedig 32 centiméter hosszú modelleket tudunk majd berakni a házba.

H200 TG RGB
H200 TG RGB [+]

Adattárolóból összesen kettőt szerelhetünk a tápegység előtt lévő HDD-keretbe, a jó hír, hogy mindkettő 3,5 hüvelykes is lehet. Ezt a szekciót egy acél takarólemez választja el az alaplap légterétől, a bejutó por mennyiségét felül, a mágnesesen rögzített porszűrő igyekszik csökkenteni.

H200 TG Snow RGB
H200 TG Snow RGB [+]

Az újdonságok várható árazása és piacra kerülésük dátuma egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés