Hirdetés

A Thermaltake az A700-at is a boltok polcaira tette

Az S500 után az A700 is bővíti azon megvásárolható házak listáját, melyek még a Computexen mutatkoztak be.

Nem kevés újdonságot láttunk idén Taipeiben a Thermaltake standján, ezek közül azonban nem egy olyan volt, mely nem csak hogy nem volt még megvásárolható, de árát sem lehetett tudni. Két hete azonban hivatalosan is piacra került az S500, melyet most a kétoldalt edzett üveg ajtókkal és anodizált alumíniumból készült előlappal szerelt A700 követ a sorban.


[+]

Az üresen is 20,05 kg tömegű toronyház 596 x 582 x 294 milliméteres dimenzióival egyáltalán nem mondható kis darabnak, ez pedig a specifikációkon is meglátszik: a beltérbe E-ATX méretű alaplapokat is szerelhetünk akár 8 darab PCIe bővítőkártyával megpakolva, melyeket igény esetén 90 fokban elfordíthatunk, így láthatóvá téve a maximum 410 mm hosszú grafikus kártyánk szebbik oldalát. A további beszerelhető komponensek esetében sem kell kompromisszumot kötnünk méretüket illetően, a processzorhűtő magasságát 200, az egyébként takarólemez mögé rejtett ATX tápegység hosszát pedig 220 milliméterben maximalizálták. Adattárolót kizárólag az alaplaptálca hátoldalára van lehetőségünk rögzíteni, a 3,5 hüvelykes fajtából három, míg az egyel kisebb kivitelből hat darab számára alakítottak ki felfogatópontokat.


[+]

A rendszer hűtéséről gyárilag egy-egy előre beszerelt, 140 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik az előlap mögött és a hátoldalon. Előbbit kiegészíthetjük két ugyanilyen méretű darabbal, vagy helyettesíthetjük két 200 milliméteres példánnyal, de a ház teteje alatti szekciót is megszórhatjuk két 200 milliméteres légkavaróval. A beszerelhető radiátorok maximális hossza elöl 420, felül pedig 360 mm lehet.


[+]

Az I/O panel a képeken is látható módon a ház tetejére került, itt sorakozik a két-két USB 3.0 és USB 2.0 port, egy ismeretlen verziójú USB Type-C csatlakozó, valamint a 3,5 milliméteres jack ki- és bemenetek.


[+]

A Thermaltake A700 már megvásárolható, vételára 339,9 euró.

Előzmények

Hirdetés