Hirdetés

Itt az új Sony rendszervaku, rádióvezérléssel

Három vagy öt csoportban, akár 15 másik villanót is képes vezérelni az új HV-LF45RM, mely így ideális akár professzionális felhasználásra is.

A Sony bejelentette legújabb rendszervakuját, a HVL-F45RM-et. A Sony E-bajonettes sorozatához tervezett kompakt vaku, ahogy a nevében is szerepel, 45-ös kulcsszámot kínál (ISO 100-on), ami mellé 2,5 másodperces újratöltés társul teljes kisütés esetén, valamint az akkumulátora akár 210 villanásig is bírja. A 360 fokban körbe forgatható és +150 vagy -8 fokban dönthető fejbe a fényterelő és a diffúzor lapot is integrálták. A testen szemből helyet kapott egy a videofelvételek során jól hasznosítható fényerős LED lámpa, míg hátul egy LCD kijelzőt és egyszerű kezelőfelületet találunk, amiből ráadásul a 4-irányú d-pad egyedi beállítási lehetőséget is kínál. A HVL-R45RM esetében még komoly fegyverténynek számít, hogy képes rádióvezérléssel akár öt vakucsoport irányítására is, ami csoportonkénti három kompatibilis vakuval számolva, összesen egy 15 villanóból álló rendszert jelent, mindezt 30 méteres hatósugárral és közvetlen rálátás nélkül. Ezen felül, a hagyományos "optikai" módszerrel három csoport vezérelhető, és természetesen mindkét esetben betöltheti a vezérelt eszköz szerepét is, így jól kombinálható az FA-WRC1M és FA-WRR1 vakuvezérlőkkel is.


[+]

A por- és cseppállóságot is kínáló HVL-F45RM még 3 hónapot várnunk kell, mivel csak májusban fog a boltokba kerülni 400 dolláros árazás mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés