Hirdetés

Ismét cáfolta a Nintendo, hogy készülnének bármilyen 4K-s konzollal

A Bloomberg nem képes elszakadni a témától, amít a japán cég már másodjára tagad.

A Nintendo a nyári uborkaszezonban jelentette be a hamarosan érkező, OLED model nevű Switch variánst, amely ugyan hasznos előrelépésnek tűnik, de már akkor problémát jelentette, hogy több média továbbra is egy 4K-s verzió eljövetelében bízott, így folyamatosan arról írtak a friss fejlesztés leleplezése után is, hogy jön jobb verzió.

Ezeket az értesüléseket főleg a Bloomberg riportjai táplálták, és olyan szintű gondot jelentett az egész a Nintendo számára, hogy a japán cég közleményben cáfolta, hogy a bemutatott OLED modellen túl érkezne bármi más.

Ezzel egy darabig meg is állt a pletykahenger, de a Bloomberg újra egy 4K-s Nintendo konzolról írt, amelynek fejlesztői kiadását – állításuk szerint – 11 stúdió kapta meg, köztük a Zynga.

A Nintendo számára ugyanaz a probléma, mint nyáron, az egész elveszi a figyelmet az OLED modellről, így ismét egy cáfolat kiadására kényszerültek, amit két Twitter bejegyzésben meg is tettek. Lényegében újra elmondták, hogy az OLED model nevű Switch variánson kívül egyelőre nem készülnek más konzollal, és azt is tagadták, hogy kaptak volna a stúdióik 4K-s fejlesztői platformot.

A Bloomberg riportja később kiegészült, és ebben már a Zynga közleménye is benne van, amely egyértelművé teszi, hogy nem rendelkeznek Nintendótól származó 4K-s fejlesztői platformmal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés