Hirdetés

Kismalac formába öntötték az iRiver i10 MP3 lejátszót

Bár folyamatosan jelennek meg újabb-és-újabb MP3 lejátszók, ezek nagy része sajnos említésre sem méltó. A legtöbbször ugyanis csak egy újabb bőrt húznak le a gyártók azzal, hogy több évvel ezelőtti modelleket színeznek át, vagy adnak nekik új márkanevet.

iriver i10
iRiver i10

Szerencsére azért vannak még kivételek. Ilyen például az iRiver, amely cég még mindig próbál újszerű megoldásokat felvonultatni a telefonok miatt egyre inkább összezsugorodó PMP piacon. Egyik legújabb termékük az i10, amely nem elsősorban tudásával, hanem dizájnjával próbálja meghódítani a vásárlókat.

A 96x64 képpont felbontású OLED kijelzővel megtámogatott modell ugyanis a gyártó szerint egy aranyos kiskutyát formáz, bár inkább egy malacra hasonlít. Ami a további technikai paramétereket illeti, 2 gigabájt memóriával rendelkezik, ami 2012-ben kifejezetten kevésnek számít, akkumulátora pedig 25 órányi folyamatos zenehallgatásra elég energia eltárolását biztosítja. Gyerekeknek remek ajándék lehet, 43 dolláros ára pedig annyira még nem vészes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés