Hirdetés

Játékokra kigyúrt meghajtót adott ki az Intel

A 15.45.xx.4614-es béta verziójú eszközillesztő a For Honor, a Halo Wars 2 és a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege játékokhoz készült.

Az Intel elérhetővé tette a 15.45.xx.4614-es verziójú, béta fázisú drivercsomagot. Ez a meghajtó 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerre telepíthető, de csak Kaby Lake és Skylake lapkákkal lett tesztelve, és hivatalosan ezeket is támogatja. Az előbbi lapka esetében csak Windows 10-re telepíthető.

Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL és Vulkan eszközillesztőt.

Az Intel a friss eszközillesztőt a For Honor, a Halo Wars 2 és a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege játékokhoz fejlesztette, de ezek mellett sikerült orvosolni a Battlefield 1 és a Sniper Elite 4 című alkotásokban előforduló stabilitási és képi hibákat is, amelyek elrontották a játékélményt. Sajnos a Battlefield 1 esetében nem javított mindent a vállalat, így a játék folyamán beadott átvezetők továbbra is akadozhatnak. Ennek a problémának az orvoslásán továbbra is dolgoznak a cég rendszerprogramozói.

Az Intel új, béta verziójú HD Graphics drivercsomagja, illetve a hozzá tartozó dokumentáció az alábbi oldalon érhető el. Ha a meghajtó nem várt módon viselkedne, akkor az Intel azt javasolja, hogy a felhasználó térjen vissza egy korábbi kiadáshoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés