Hirdetés

Az Inno3D is bemutatta a felújított GeForce GTX 560 Ti kártyát

Az NVIDIA két nappal korábban jelentette be a felújított GeForce GTX 560 Ti grafikus kártyát, melyre a kijelölt partnerek szinte azonnal bemutatták az érkező termékeket. A felsorolásból kimaradt azonban az Inno3D, noha hivatalosan is jogot nyertek a forgalmazásra. Egy-két nap késés persze nem nagy probléma, így most megismerkedhetünk az utóbbi vállalat megoldásával is, mellyel lényegében teljessé vált a limitált példányszámban kapható széria termékpalettája.


[+]

A terméken található Fermi architektúrára épülő GF110-es lapka 448 CUDA magot tartalmaz 56 darab textúrázó csatorna társaságában. A grafikus processzor mag-, shader- és effektív memória-órajelét rendre 760, 1520, valamint 3800 MHz-re állították a tervezők, azaz az újdonság némi tuningot is alkalmaz. A GDDR5 szabványra épülő memórialapkák természetesen 1280 MB kapacitású fedélzeti tárat kínálnak.

A két DVI és egy HDMI kimenettel felvértezett GeForce GTX 560 Ti 448 HyperCore szállítását már megkezdte az Inno3D, így órákon belül feltűnik majd a termék a kiválasztott országok webáruházaiban. Sajnos pontos árral még nem tudunk szolgálni, de az előzetes adatok szerint nagyjából 300 dollárt kell majd otthagyni a virtuális kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés