Hirdetés

Az In Win legfrissebb nagytornya tényleg moduláris lett

Az iShare termékcsalád újoncát több különálló kamra alkotja, amiknek helyét – vagy épp tájolását – megváltoztathatjuk.

Az InWin hamarosan piacra dobja az idei Computexen már megvillantott, ModFree nevű házat, ami a szerszámmentes rögzítőmechanizmusainak köszönhetően az első ténylegesen moduláris felépítésű konstrukció, és alkotórészei átrendezhetők különböző pozíciókba.

In Win ModFree Base Edition
In Win ModFree Base Edition [+]

A gyártó két alapszettet kínál; az egyik a Mod-I, illetve Mod-II egységekből álló, három Jupiter AJ140 ARGB ventilátorral értékesített Base Edition kiadás (531 x 261,8 x 411,5 mm), a másik pedig a Deluxe Edition (631 x 261,8 x 511,6 mm), amely az előbbi párost két Mod-III modullal és egy negyedik légkavaróval egészíti ki.

In Win ModFree Deluxe Edition
In Win ModFree Deluxe Edition [+]

A 9 bővítőhelyes, SECC acélvázas megoldás Mini-ITX-től E-ATX méretig tudja fogadni az alaplapokat, és egyik oldalról (mivel a tájolás megvariálható) edzett üveglap mögé húzódott processzorunk hűtése 200 mm magasra nőhet. A bepasszintható videokártya 369 mm-es lehet, ám ha a Base Edition frontjában szélgépek tanyáznak, ez 345 mm-re csökken, viszont a több elemet tartalmazó Deluxe verzió esetén nincs efféle korlátozás, a VGA 440 mm-ig nyújtózkodhat.


[+]

Klasszikus formátumú háttértárak tekintetében két 2,5, valamint egy 3,5 vagy két 2,5 hüvelykes meghajtóban gondolkodhatunk, míg léghajtók vonatkozásában – változattól függően – öt vagy hét 120/140 mm-es példány számára alakítottak ki felfogatást. Radiátorokból mindkét porszőrű betétekkel megspékelt variánsba kettőt rakhatunk, csak azok maximális nagysága különbözik, hiszen a Deluxe belsejében 420 mm-esre hízhat a duó. Tartozékként egyébként egy nyolceszközös, SATA porton keresztül táplált PWM/ARGB hub is jár a csomaghoz.


[+]

A fémhálós előlap oldalsó részén található kivezetések sorában egy USB 3.2 Gen2x2 Type-C kaput, két USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozót, továbbá egy 3,5 mmm-es kombójacket üdvözölhetünk, és a legózásban egy okostelefonunkra letölthető, interaktív app segédkezik, amelynek hála akár új dizájnokkal is kísérletezhetünk, mielőtt nekifognánk számítógépünk összerakásának. Az egyedi ötletet megvalósító modellek vételárait (nettó) 160 és 250 dollárban állapították meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés