Hirdetés

Hagyományos formavilágot idéző, extrákkal dúsított In Win ház

Futó pillantást vetve a 905-ös számú ház nem tűnik különlegesnek, pedig nem hétköznapi, és még az 5,25" meghajtóhelyet sem spórolták le.

Az In Win a D-Frame 2.0 után egy újabb házat enged kereskedelmi forgalomba a Computexen előzetesen promózott házak közül. Ez szimplán az 509 elnevezést/számozást viseli, és egyszerűnek tűnő torony kialakítást kapott, ám jobban megnézve látható, hogy nagy gondot fordítottak a részletekre.


[+]

A 14 kilogrammot nyomó, 527 x 235 x 578 milliméteres ház acél vázra épül, illetve a borítás is részben ebből az anyagból készült, de nem kevés edzett üveget is beépítettek, amiből jutott az előlapra, valamint az egyik oldallap teljesen ebből az anyagból készült. Ha már előlap, akkor meg kell említeni, hogy a rajta lévő In Win embléma RGB megvilágítást kapott, ami tetszés szerint változtatható. A gyártónál úgy gondolták, hogy az 5,25 hüvelykes rekesz ideje még nem járt le, és különben is eléggé tágas a belső, így bőven van hely egynek, követlenül ez alá pedig betették az USB 3.0-s portokból és jack aljzatokból álló I/O panelt.


[+]

Az alsótápos belső elrendezés lehetővé tesz az E-ATX méretű alaplapok beszerelését, míg a VGA-kat 380, a CPU-hűtő magasságát pedig 188 milliméterben maximalizálták. A biztonság kedvéért a grafikus kártyák stabilitását a foglalatban a házon belül megtámogatták egy felcsavarozható füllel, de merevítőkből amúgy sincs hiány. Adattárolók számára több felfogatási, rögzítési lehetőséget is kialakítottak. Alapvetően kapunk egy áthelyezhető háromfiókos EZ-Swap rekeszt, amibe 2,5 és 3,5 hüvelykes tárolók egyaránt beszerelhetőek, illetve ugyanekkora méretű egységekből kettő a ház teteje alatt lévő fiókokban is helyet kaphat. Pusztán 2,5"-es SSD-k/HDD-k számára négy további függőleges beszerelési helyet biztosítottak az előlap mögötti részen, amiből hármat az alaplaptálca hátoldala felől lehet megközelíteni, egyet pedig a hagyományos irányból.


[+]

Természetesen a szerelőnyílások és a kábelek számára kialakított gumibéléses átvezetések adottak, akárcsak a lég- és vízhűtéssel való kompatibilitás. A lehetőségek tárháza széles, ugyanis a legfeljebb 360 milliméter hosszú radiátor helyét három pozíció közül lehet kiválasztani, emellett van hely szivattyúnak és tartálynak is. Amennyiben a "légűzést" választjuk, úgy három darab 120, vagy két darab 140 milliméteres ventilátor szerelhető az előlap mögé és belülre egyaránt, illetve egy-egy 120/140 milliméteres szélgép kerülhet a ház hátuljára és oldalára, amennyiben utóbbinál az említett EZ-Tray merevlemezfiók nincs az útban.


[+]

Az In Win 509 hagyományos és ROG Certified kiadásban kerül a boltokba szeptember 23-án, 185 eurós árcédulával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés