Hirdetés

IFA 2015: Bluetooth-os beviteli eszközökkel dupláz a Logitech

A Logitech az idei IFA kiállításra két Bluetooth adatátvitelt támogató, azaz vezeték nélküli beviteli eszközzel készült, amelyek marketingjét a vállalat egy „szakadj el az asztalodtól” üzenettel erősít.

Ennek jegyében a Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kényelmes gépelést biztosít asztali számítógépen, okostelefonon és tableten egyaránt. Az eszközt egyszerre akár három, Bluetooth protokollt támogató masinához is lehet használni, amelyek között gombnyomásra lehet váltani. A billentyűzet felismeri a hozzákötött eszközöket és automatikusan hozzáigazítja a speciális gombokat az adott platform által támogatott funkciókhoz, ezzel téve hatékonyabbá a munkát vagy a szórakozást.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Logitech K380 Multi-Device Bluetooth
Logitech K380 Multi-Device Bluetooth [+]

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet két AAA elemmel működik, méghozzá nagyjából két évik. A termék kék és szürke színekben lesz kapható 45 eurós áron.

A Logitech M535 Bluetooth egér szintén kényelem jegyében született meg, és a programozható navigációs gombokkal alkalmazások és eszközök között lehet váltani. Használható a háromujjas gesztusvezérlés is, ami Mac operációs rendszeren a Mission Controlt, míg Windows 10-en a Task View-t hozza elő.

Logitech M535 Bluetooth Logitech M535 Bluetooth
Logitech M535 Bluetooth [+]

Az egér a lézeres optikai szenzort használ, ami szinten minden felületen üzemképes, továbbá a gumírozott felületének köszönhetően még izzadt vagy vizes tenyérrel sem fog csúszni. A működést egy AA elem biztosítja nagyjából 10 hónapig. A Logitech M535 Bluetooth egér szürke és kék színekben lesz kapható 45 eurós áron.

Mindkét újdonság kompatibilis a Logitech Options szoftverrel, amelynek hála saját igények szerint optimalizálható a működés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés