Hirdetés

Idén is elmarad az NVISION?

Az NVIDIA 2008-ban rendezte meg először az NVISION névre keresztelt konferenciát, mely a világ legnagyobb számítógépes grafikával foglalkozó eseménye volt. A kiállításra mi is ellátogattunk, így első kézből tájékoztattuk olvasóinkat a látottakról. Sajnos a rendezvény az előző évben elmaradt, amit a vállalat a gazdasági válságra és az abból következő forgalomcsökkenésre fogott. Öröm az ürömben, hogy egy új kiállítást tartottak meg 2009-ben, mely a GPU Technology Conference nevet kapta. Ezen a neves eseményen mutatkozott be a Fermi architektúra, melyből április 12-ére tényleges termék lesz.

Jen-Hsun Huang biztos ott lesz
Jen-Hsun Huang biztos ott lesz

Az információk alapján az NVIDIA felváltva szerette volna megrendezni az NVISION-t és a GPU Technology Conference-t, így idén a játékosok kerültek volna előtérbe, de úgy néz ki, hogy ismét a HPC-piacot megcélzó rendezvényt tartják meg. A konferenciára szeptember 20-a és 23-a között kerül sor, és a CUDA platformról, a rá épülő alkalmazásokról, illetve a HPC rendszerek fejlődéséről fog szólni.

A múlt évi rendezvény egyébként általános meglepetésre sokkal sikeresebb volt, mint a 2008-as NVISION, ráadásul a fejlesztők is sokat tanulhattak belőle. Ezek után nem meglepő, hogy idén is a GPU Technology Conference mellett döntött a cég.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés