Hirdetés

Hűvösre kerülnek a mobil és az asztali gépek

Enyhén fellendült a hűtők piaca, ugyanis a Spire és a Genius egy-egy notebookhűtőt mutatott be, míg a Scythe házventilátorok áradatával állt elő, melyek a Slip Stream sorozat hírnevét fogják öregbíteni.


Spire PacificBreeze III

A Spire a PacificBreeze III névre keresztelt megoldást dobta piacra, mely 350 x 272 x 35 mm-es kiterjedéssel rendelkezik, és 14-17 hüvelykes notebookokhoz ideális. Az alumíniumból készült termék két darab 8 cm-es ventilátort rejt, melyek percenként 1500-at fordulnak, a zajszintjük pedig 21 dBA.


Spire PacificBreeze III

A két darab USB 2.0-s porttal felszerelt Spire PacificBreeze III májusban kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára 50 dollár lesz.


Spire PacificBreeze III

A Genius az NB Stand 250 nevű notebookhűtővel jelentkezett, ami az előbb bemutatott megoldáshoz hasonlóan szintén alumíniumból készült, ám a kisebb méretéből adódóan maximum 15 colos notebookkal birkózik meg. Az aktív hűtésről 6 cm-es ventilátorok gondoskodnak, melyek a vállalat állítása szerint halkan végzik a dolgukat.


Genius NB Stand 250

Az USB portról működő Genius NB Stand 250 hamarosan elérhető lesz a magyar üzletekben, a bruttó fogyasztói ára várhatóan 4500 forint körül lesz.

A Scythe nem a notebookokra, hanem az asztali PC-kre gondolt, így 12 illetve 14 cm-es, Slip Stream sorozatba tartozó ventilátorokat hozott forgalomba. A 12 cm-es modellek három változatban kaphatóak. Az alapverzió percenkénti fordulatszáma fixen 1300, ám aki ennél többet szeretne választhatja a manuálisan és az automatikusan is szabályozható változatokat. Az utóbbi két megoldás percenkénti fordulatszáma 470 és 1900 illetve 500 és 1500 között lehet.


Scythe Slip Stream

A 14 cm-es modellek csak a méret tekinthetően ilyen terebélyesnek, ugyanis 12 cm-es helyre szerelhetőek fel. A termékek négy változatban kerültek forgalomba, a percenkénti fordulatszámuk pedig 500, 800, 1200 és 1700 lehet. Természetesen a gyorsabban pörgő ventilátorok nagyobb zajt keltenek. A Scythe új Slip Stream légkavarói már elérhetőek a webáruházakban, az árazásuk pedig 7 és 10 euró között alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés