Hirdetés

HRP dealernap 2007: Logitech, Sapphire

A 2007-es év már nem az asztali PC-kről hanem a notebookokról szól. Tudja ezt nagyon jól a Logitech is, ezért idén elsősorban a hordozható gépekhez való perifériákra öszpontosít. A vállalatnál több mint 550 mérnök fáradozik azon, hogy új fejlesztéseikkel a felhasználók igényeit kielégítsék. Ennek legújabb gyümölcse az Alto notebookállványok sorozata: a billentyűzettel egybeépített modellt nemrég követte az Alto Connect és az olcsóbb Alto Express. Nem kell tovább görnyedten a monitort bámulni, mert szemmagasságba emelik azt, a gépelés pedig mehet tovább a megszokott asztali billentyűzeten.

Sokan kifogásolták, hogy a vezeték nélküli egerek vevőegysége zavaróan kikandikál a notebook oldalából. Nekik készült a Revolution VX Nano egér, melyről korábban már beszámoltunk.

Egyetlen, de annál fontosabb új információt kaptunk a Sapphire háza tájáról. Még idén, sőt néhány héten belül a hazai piacra is megérkezik az a grafikus kártya, amelyet sokan messiásként várnak. A Radeon HD 2900 Pro típusról van szó, melynek árát az előzetes információk szerint a GeForce 8800 GTS 320 MB alá pozicionálják. Minden bizonnyal kemény csatát vív majd a GeForce 8700-zal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés