Hirdetés

HP üzleti notebookok minden méretben és kiépítésben

Üzleti vonalon a tegnap ismertetett EliteBook Folio 9470m mellett további sorozatok is bemutatkoztak.

A p sorozatot úgy tervezték, hogy extrémebb behatásoknak is ellenálljon, vagyis ütődésnek, rázkódásnak, folyadéknak vagy pornak, és megfelel a MIL-STD810G katonai szabvány kitételeinek is; bár azt nem hagyhatjuk teljesen figyelmen kívül, hogy megjegyzi a gyártó: nem garantálják a hibátlan működést ilyen körülmények között való használat során, vagyis ezek semmiképp nem kifejezetten strapanotebookok. A sorozat tagjait SMS Premium Sound Pro hangrendszerrel szerelik fel, külsejüket – finoman szépítve egyszerű, funkcionális formatervüket – a HP "időtlennek" nevezi.


A pici HP EliteBook 2170p

A 11,6"-es, 1,31 kg-os EliteBook 2170p-t a legkisebb, legkönnyebb üzleti notebookként aposztrofálják. Kis mérete ellenére kompatibilis a HP dokkolókkal. Nagyobb testvére, a 12,5"-es 2571p optikai meghajtóval érkezik, és szintén sokoldalú bővítési lehetőséget biztosít dokkolón keresztül. Mindkét modell kijelzőjének felbontása 1366x768 pixel, Intel Ivy Bridge APU lapul bennük integrált HD Graphics 4000 grafikus vezérlővel, és nagy erősségük a hosszú akkumulátor-üzemidő. Az igazi nagyfiúk a sorozatban a 14"-es 8470p és a 15"-es 8570p modellek. A 8470p legmeglepőbb tulajdonsága a rekordot felállító, 36 órás akkumulátoridő, amely két akkumulátor egyidejű használatával érhető el – természetesen csak bizonyos konfigurációval, megfelelő driverekkel (de ha csak kétharmad vagy fele ideig bírja az akku más kiépítésben, szerintünk már az sem számít rossznak...). Az összes említett p-s modell várhatóan júniusban érkezik, a két kisebb 1000 dollár fölötti áron, míg a két nagy 900 dollárról indul.


A 8470p a félelmetes akkuidővel

Új termékcsalád még ebben a szegmensben a ProBookok megújított, b és s sorozata. A b-sek 14" és 15,6" kijelzővel lesznek elérhetőek, a konfigurációk széles választékát kínálva: a 6470b (14"), 6570b (15") modellek Intel, a 6475b (14") modell AMD alapokra építkezik. Egyszerű, megbízható gépek ezek, melyek ütődés elleni védelmet és kopásálló burkolatot is kaptak, belülről pedig a HP 3D Drive Guard technológia vigyáz az adatokra. Az s sorozat a legegyszerűbb, legolcsóbb gépek felhozatala, melyek ára 500 dollárról indul; itt a harmincas végződések cserélődnek negyvenesekre a megújulással. Ezek a tényleg szimpla gépek a kisvállalkozásokat célozzák, de otthoni használatra is alternatívát jelenthetnek, mert a multimédiás felhasználás fekszik nekik, akár videokonferenciáról van szó, akár otthoni mozizásról. Az alumíniumvázzal megerősített belsejű termékek 13,3"-től egész 17,3"-ig lesznek elérhetőek júniustól, AMD- és Intel-alapú konfigurációkban egyaránt.


Az s sorozat tagjai sorakoznak

A hír képei a helyszínen készített fotóinkból vannak; jó minőségű, gyári képek külön-külön az egyes modellekről megtekinthetők a galériánkban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés