Hirdetés

Megújult külsővel és belsővel érkezik a HP Pavilion dm1 notebookja

Felújította Pavilion szériás dm1 notebookját a HP, így a hosszú idő óta hanyagolt modell új külsővel és persze belsővel jelenhet meg hamarosan. A készülék egészen csinos megjelenésű lett, szépen ívelt vonalak jellemzik a formát, a fedél pedig mintás borítást kapott. Méretét tekintve az újítások ellenére is egy hüvelyk alatt sikerült tartaniuk a vastagságát.


[+]

Kinyitva is minimalista látvány tárul elénk. A 11,6”-es képátlójú, LED-es háttérvilágítású képernyő sajnos elég széles keretet kapott, ami ráadásul fényes is, de ez legyen a legnagyobb gond. A konfiguráció rendelhető lesz AMD APU-val, akár az E-450-es típussal is, de ha az Intel vonal felé húz a szívünk, Core i3-as processzorral is kérhetjük. Dedikált GPU nem választható bele, így az integrált megoldással kell beérni. A kiegészítők közt van a Beats hangrendszer, a TrueVision HD webkamera és a 11,5 órás működést biztosító akkumulátor is.


[+]

Az AMD-s Pavilion dm1 szeptember 21-től lesz kapható 400 dolláros kezdőáron, míg az inteles modellekre egészen október 20-ig kell várnunk, és az áruk is magasabb lesz, ugyanis 600 dollárnál kezdődnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés