Hirdetés

Fémburkolattal érkezik a HP legfrissebb Pavilionja, a dm4x laptop

Ha manapság megjelenik egy notebook, szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy Huron River-es konfigurációval lesz dolgunk, hiszen most ezek uralják a piac legnagyobb részét. A HP esetében sincs másképp, legújabb Pavilion szériás hordozható gépük is az Intel platformjára épül. A dm4x típusjelzésű készülék egy második generációs Core i5 vagy i7 processzorral dolgozhat, ami mellé legfeljebb 8 GB DDR3 memóriát rendelhetünk, valamint egy akár 750 GB-os merevlemezt is, 5400 vagy 7200 fordulatszámú változatban.

HP Pavilion dm4x
HP Pavilion dm4x [+]

A grafikus megjelenítésért az 1 GB memóriából gazdálkodó, dedikált Radeon HD 6470M videokártya gondoskodik, melynek eredményét a gép 14”-es képátlójú, 1366x768 pixeles felbontású, BrightView LED háttérvilágításos képernyőjén láthatjuk. Hálózati eszközeinél találunk Gigabit Ethernet aljzatot és N-es Wi-Fi kártyát, amik az opcionális Bluetooth adapterrel egészíthetők ki, egyéb extráinál pedig 8x-os DVD-író, kártyaolvasó, TrueVision HD webkamera és hat cellás akkumulátor sorakozik.

A szálcsiszolt fémburkolatú laptop hatékony hűtését a CoolSense technológia biztosítja, operációs rendszerként Windows 7 Home Premium vagy Professional kerülhet rá, kezdőára pedig 730 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés