Hirdetés

HP digitális kamera a lóerők megszállottjainak

Már Magyarországon is megvásárolható a Hewlett-Packard tavaly nyáron megjelent Photosmart R607 digitális kamerájának az idei Forma 1-szezon alkalmából kiadott változata. A kompakt gép a gyártó által szponzorált BMW Williams csapat (és persze a HP) kék-fehér színében pompázik, egyedi fémdobozában kék tokot, csuklópántot és a pilóták, Mark Webber és Nick Heidfeld aláírását hordozó kártyát találhatnak a vásárlók, továbbá egy CD-t, amelyen az elmúlt szezonnal kapcsolatos képek, videók és képernyővédők kaptak helyet.

A kamera 1/2,5 colos CCD-érzékelője 4,1 megapixeles, azaz 2320x1744 képpontos hasznos felbontást és 36 bites színmélységet biztosít. A háromszoros optikai zoomnak köszönhetően 35 mm-es kisfilmre átszámítva 35 és 105 mm között szabályozható a gyújtótávolság. Az érzékenység ISO 100, 200 vagy 400 értékekre, a záridő pedig 16–tól 1/2000 másodpercig állítható.

A felvett állóképeket JPEG, a rövidebb videókat pedig MPEG-1 tömörítésben tárolja a fényképezőgép – ehhez belső, 32 MB-os memóriáján kívül SD vagy MMC kártyák használhatók. A fotók USB 1.1 porton keresztül tölthetők le számítógépre, vagy a PictBridge szabványt támogató printerekkel közvetlenül is kinyomtathatók.

A HP elsősorban a digitális fotográfiával most ismerkedőknek szánja ezt a készüléket, illetve azoknak, akiknek gyakran van szükségük gyorsan előkapható, kisméretű gépre – ennek megfelelően számos automatikus funkcióval segíti a felhasználókat. Az R607 mellé a HP Image Zone szoftver és egy 1050 mAh-s lítiumion akkumulátor jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés