Hirdetés

Kisméretű multimédiás lejátszó az LG-től

Az LG bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi hordozható multimédiás lejátszóját az LG DP1-et. A modell mind a vezetékes, mind pedig a vezeték nélküli kapcsolatokat támogatja, utóbbit a Wi-Fi dongle segítségével. A sebessége akár a 150 Mbps-t is elérheti.

A vállalat felhasználóbarát kezelést ígér, így szerintük még azok is könnyen megbarátkozhatnak ezzel az eszközzel, akik egyébként ódzkodnak a hagyományos médialejátszóktól. azok bonyolultsága miatt. Elegendő csak csatlakoztatni a tévéhez, és egy varázsló lépésenként végigvezet az összes csatlakoztatási és kezdeti beállításon.

LG DP1
LG DP1

A készülék különböző médiatípusok, többek között video- (MKV, MPEG4, DivX6, VC1, H.264, MJPEG (SD) és AVC), fénykép- (JPEG, BMP, TIFF és PNG), valamint hangformátumok (MP3, WAV, PCM, LPCM, ADPCM, BLDPCM, AAC, DTS, WMA és Dolby AC3) átfogó támogatását kínálja.

A készülék segítségével elérhetők az olyan internetes közösségi oldalak, mint a legnépszerűbb videomegosztó portál, a Picasa webalbum és az AccuWeather időjárás-jelentés. A DP1 lejátszóhoz mellékelt távirányító természetesen gyorssá és egyszerűvé teszi a tartalom keresését.

Amennyiben a médiafájlokat nem hálózaton keresztül, hanem helyi tárolóeszközről kívánja valaki megtekinteni, megteheti azt a DP1 két USB 2.0 portján keresztül. Közvetlenül csatlakoztatható hozzá akár külső merevlemez, pendrive vagy kártyaolvasó. A DP1 a HDMI 1.3-as szabványt támogatja, így HDMI kimeneten keresztül is közvetlenül csatlakoztatható televízióhoz vagy házimozihoz a rendszerhez. A kompakt kialakítású, könnyű és emiatt elméletileg könnyedén hordozható LG DP1 már kapható itthon is 34 000 forint körüli áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés