Hirdetés

Hordozható MP3-lejátszó a Q-Sonic-tól

A Q-Sonic X-REC nevű készülékének méretei: 90x57x9,5 mm, súlya 62 gramm. Az X-REC nem más, mint egy hordozható MP3-lejátszó, MP3-felvevő és diktafon egybeépítve. Az eszköz képes a HiFi berendezések Cinch-csatlakozóján (RCA) keresztül közvetlenül MP3 formátumban rögzíteni az audio-CD-k vagy a műsoros kazetták tartalmát. Mindemellett a termék 128 megás adattárolóját USB-porton keresztül is feltölthetjük zenével a PC-ről.


Forrás: www.chip.de

Nagyobb hallgatóközönség kielégítésére az X-REC-et a Line-kimenetének köszönhetően ráköthetjük egy HiFi rendszerre. Az audiofájlok lejátszásakor az eszköz kétsoros LCD-kijelzőrjére írja ki az adatokat (előadó neve, szám címe stb.).

Az X-REC további jellemzői: MP3-lejátszás 8-320 KBit/s, MP3-felvétel 8-160 KBit/s, mono-mikrofon és hangszóró, vezérlés a "menükerékkel" és gombokkal, equalizer öt beállítási lehetőséggel, diktafon funkció, USB 1.1 csatlakozás, audio ki- és bemenet, beépített akku. A csomag része még a telepítő lemez, a Cinch- (RCA) és az USB-kábel, a fejhallgató és az akkumulátortöltő. A Q-Sonic X-REC ára 130 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés