Hirdetés

Multimédiás szuperkütyü a Pearltől

A Pearl MamboX gyakorlatilag majdnem mindenre használható, ami a számítástechnikával és a hordozhatósággal összefügg. Alkalmazhatjuk MP3-lejátszóként és -felvevőként, memóriakártya-olvasóként, képek tárolására, sőt, USB 2.0-ás merevlemez házaként is.


Forrás: www.chip.de

A MamboX júliustól lesz kapható, 170 euróért. A készüléket üzemeltethetjük tápkábelről éppúgy, mint a beépített lítiumionos akkumulátorról. Utóbbit választva az üzemidő maximum 8 óra. A Pearl mindenesetre ránk bízza a döntést, mind akkumulátort, mind tápcsatlakozót mellékel az eszköz dobozában, továbbá egy hordtáskát, egy USB-kábelt, telepítő CD-t, kézikönyvet és egy csavarkészletet is.

A termék memóriakártya-olvasóként csak az SD és a MultiMedia-Card kártyákkal boldogul el, viszont támogatja a Pearl MP3, a WMA, a WAV, az AAC, a JPEG és az MX formátumú fájlokkal. Amennyiben szeretnénk, elhelyezhetünk benne egy 2,5-colos merevlemezt is. Az eszköz támogatja a Windows 98 SE és újabb, valamint a Mac OS 9.x és frissebb kiadású operációs rendszereket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés