Hirdetés

A Hisense elkezdi a dupla paneles tévéjének globális forgalmazását

A 65 hüvelykes 65SX nem lesz kifejezetten olcsó.

A Hisense korábban már bemutatta dupla LCD panellel megtámogatott televízióját a CES kiállításon. A vállalat pedig most azt jelentette be, hogy megkezdik a termék globális forgalmazását, elsőként Ausztráliában, illetve Észak-Amerikában.


[+]

A 65 hüvelykes 65SX nem lesz olcsó, hiszen 3500 dollárt, azaz olyan 1 070 000 forintot kérnek el érte. Ezért cserébe viszont tényleg egy különleges készülék jár. A modell ugyanis a hagyományos 4K LCD panel mellett rendelkezik egy monokróm Full HD panellel, amelynek a feladata a háttérfény minél pontosabb szűrése. A gyártó szerint a végeredmény pedig olyan, mintha durván két millió egyedileg vezérelhető csoportba rendezték volna a fénykibocsátó diódákat. A kép minősége ennek hatására a gyártó szerint egyszerűen remek. A fekete megközelíti azt, amit az OLED-ek produkálnak, viszont a fényerő tekintetében hozza a jobb LED LCD modellek szintjét.

A saját Vidaa okostévé rendszerre épülő készülék az átlagosnál lényegesen nagyobb teljesítményű, 120 wattos hangrendszerrel rendelkezik, amelynek része egy különálló mélynyomó is. A cég az idei évben erőteljesen kezdett nyomulni hazánkban is, úgyhogy reméljük, hogy ez a fejlesztés hozzánk is eljut valamikor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés