Hirdetés

Magyarországra érkezik a Hisense csúcs ULED tévéje

Az UXKQ Mini LED-es 4K QLED panelt kapott, és állítólag gyönyörű a feketéje.

A Hisense a karácsony szezon beindulása előtt Magyarországra is elhozta idei csúcstelevízióját. Ez a Hisense UXKQ, amely 65 és 85 hüvelykes változatban vásárolható meg 855 000, illetve 2 185 000 forintos áron.

Hisense UXKQ
Hisense UXKQ [+]

Ezért az összegért cserébe egy Mini LED háttérvilágítású, kvantumpontos, azaz QLED IPS panellel ellátott terméket kap az ember. A kijelző 3840x2160 képpont megjelenítését szavatolja, azaz 4K-s, a cég állítása szerint a színek gyönyörűek, ragyogóak, a fekete pedig már-már "kísérteties". A tükröződésmentes képernyő betekintési szöge kiváló, a maximális képfrissítési frekvencia 144 Hz, és természetesen az AMD FreeSync Premium Pro technológia használata is biztosított.

A készülékbe 2.2.2 csatornás, 62 wattos integrált hangrendszer került, amely a vállalattól kapott információk értelmében az átlagosnál teltebb, erőteljesebb, gazdagabb megszólalást produkál. A gyártó többi televíziójához hasonlóan a Hisense UXKQ is a Vidaa smart platformot használja, amely látványos grafikus kezelőfelülettel bír, tud magyarul is, és rengeteg internetes alkalmazás elérését biztosítja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés