Hirdetés

Európába érkezik a Hisense gigászi tévéje

A 100 hüvelykes U7KQ 4K felbontással és HDR támogatással kecsegtet.

A kínai tévégyártók szerint komoly vásárlói igény van a gigantikus méretű televíziókra. A TCL a közelmúltban jelentette be, hogy színre lép Európában egy ilyen hatalmas készülékkel, és a példájukat most követi a Hisense is. Az utóbbi cég elérhetővé teszi az öreg kontinensen a U7KQ tévé 100 hüvelykes változatát, ami egyébként két hüvelykkel nagyobb is, mint a nagy rivális említett modellje.


[+]

A készülék Mini LED-es LCD panelt kapott, és a háttérvilágításért felelős fénykibocsátó diódákat 1620 egyedileg vezérelhető csoportba osztották a tervezők. E megoldás a hagyományos Direct-LED vagy Edge LED módszereknél elméletileg nagyobb fényerő és kontraszt elérését teszi lehetővé, ami jobb HDR-t jelent.

A kijelző 4K-s, a maximális képfrissítési frekvencia 120 Hz, és az AMD FreeSync Premium technológia támogatása is biztosított. A gyártó más készülékeihez hasonlóan a 100 hüvelykes U7KQ is a VIDAA OS smart platformot használja. A pontos árral kapcsolatban a Hisense még nem szolgált információval, de a netes pletykák szerint 5000 euró, azaz mintegy 1 930 000 forint környékén kerülhet majd a boltokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés