Hirdetés

Hibajavításról szól az új Crimson ReLive meghajtó

A 17.9.1-es csomag a szoftverben megjelenő hibák mellett néhány játékkal kapcsolatos problémára is megoldást nyújt.

Nem lassít az AMD, és viszonylag rövid időn belül a harmadik Radeon Software Crimson ReLive csomagot teszi közzé. A most megjelent 17.9.1-es verziószámú meghajtó a harmadik a Vega 64 piacra dobása óta (és az első azóta, hogy a Vega 56 megjelent), de ha valaki arra számított, hogy majd ez százalékokat dob az AMD GPU-jának teljesítményén, akkor csalódni fog, ezúttal a hibajavításoké a főszerep.


[+]

Konkrétabban az új illesztőprogram kapcsán a 17.8.1-ben észlelt korábbi két hibát, azaz az alvó üzemmódból visszatérő rendszer fagyását videólejátszás esetén, illetve különböző monitorozó programok futtatásakor jelentkező egérkezeléséi gondokat orvosolták, valamint kigyomláltak néhány, a Microsoft Office-t is érintő bugot, amelyek sorát a 17.8.2-ben kezdték javítani.

Változtattak a telepítési rutinon is, korábban ugyanis előfordult, hogy ha 4K-s tévé volt a számítógépre csatlakoztatva, az ablak olvashatatlanul apró méretben jelent meg. Korrigálták azt a hibát is, ami a Képernyő fülre kattintásnál összeomlást okozott.

A játékokhoz kapcsolódó hibajavítások sorában szerepel a Moonlight Blade indulási problémája egyes Radeon CGN kártyákon, és remélhetőleg a Titanfall 2 sem omlik majd össze néha a GCN1.0-s termékeken. Végül, de nem utolsó sorban a Guild Wars 2-be jelentkező, ReLive Toolbarral és Instant Replay-jel kapcsolatos több hibát is korrigáltak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés