Házi-mozi: az EISA 2003-2004 díjazottjai

Az Európai AV Szaklapok Egyesülete, az EISA (European Imaging and Sound Association) nyilvánosságra hozta az elkövetkezendő évre díjazott készülékek listáját. Ebből emeli ki a www.hazi-mozi.hu portál a házimozizás szempontjából fontos készülékeket.

Az EISA "díjkiosztó" nagy esemény, így szerettük volna megragadni az alkalmat, hogy ennek kapcsán jelentsük be: a házimozi szerelmeseinek sem kell ezentúl a PROHARDVER! informatika berkein kívül keresgélniük, a téma hazai online éllovasa is csatlakozott tech-portálrendszerünkhöz. Fogadjátok hát szeretettel a www.hazi-mozi.hu portált, konkrétabban pedig EISA 2003-2004 összefoglalójukat! Egy kis ízelítő:

A 2003-2004-es díjazott készülékeket a portálunkon szokásos termékcsoportok szerint soroljuk fel, és mellékeljük az EISA által megfogalmazott indoklást. A 16 készülék közül 10 már szerepel adatbázisunkban, és természetesen szeretnénk, ha a hazai forgalmazók hozzájárulásával mindegyik részletes műszaki paramétereit olvashatnák portálunk látogatói.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés