Hirdetés

Hazánkban is árcédulát kapott a Kinect

A Microsoft hivatalosan is bejelentette a Magyarországon forgalomba kerülő megújult Xbox 360 csomagokat, melyek között feltűnik a Kinect is. Az utóbbi termék az E3-on mutatkozott be a csakúgy ahogy a lefogyasztott Xbox 360. A modernizált masina hazánkban augusztustól lesz elérhető, ám a nemzetközi verziótól eltérően egyelőre 4 GB-os flash-alapú tárhellyel kerül forgalomba. Az újdonság 59 990 forintos áron lesz megvásárolható. Később a 250 GB-os modell is elérhető lesz, de a nagyobb kapacitással megáldott gépezet árcédulájáról még nincs információ.


Microsoft Xbox 360 S [+]

A Kinectre az év végéig várni kell, ám már most tudni lehet, hogy a mozgásérzékelő kamera a Kinect Adventures játékcsomaggal lesz elérhető 41 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A rendszer bármelyik Xbox 360-as konzollal kompatibilis, ám fontos megjegyezni, hogy 175 MB-os tárterületet követel a vezérlőszoftver, ami kifejezetten kínos lehet a korábban forgalmazott Arcade jelzésű konzol 256 MB-os kapacitása láttán.


Microsoft Kinect [+]

Akik még nem rendelkeznek Xbox 360 konzollal, de egy vásárlás keretében a Kinectre is beneveznének, azoknak érdemes lesz a 89 990 forintos teljes csomagot választani, amelynek keretében a fentebb bemutatott két termékre lehet egyszerre beruházni. A Kinect Adventures természetesen ezúttal is a szett részét képezi. A Microsoft további játékokkal is készül a mozgásérzékelős mókára, így a Kinect startjakor elérhetők lesznek a Kinectimals, a Kinect Sports és a Kinect Joy Ride nevű szoftverek is, melyek egyenként 9990 forintba kerülnek majd. Érdemes megemlíteni a Video Kinect szolgáltatást is, melynek segítségével kapcsolatba léphet lépni az ismerősökkel vagy a rokonokkal is az Xbox LIVE-on keresztül. Ez a funkció Xbox LIVE Gold fokozatú tagságot követel, ám ősszel már Magyarországra is kiterjed a Live elérhetősége, így nem szükséges trükközni az előfizetés esetén.


Microsoft Xbox 360 S és Kinect [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés