Hirdetés

Hasznos kiegészítőket kínál a Scythe

A kiváló hűtési megoldásairól ismert Scythe több kisebb kiegészítővel is jelentkezett a napokban. A Slot Rafter egy PCI foglalatba illeszkedő keret, ami többféle célra is használható. 80 mm-es ventilátorokkal felszerelve grafikus kártyák kiegészítő hűtését láthatja el, de 2,5 hüvelykes merevlemezek vagy SSD-k rögzítésére is használható. A 195 x 10 x 25 mm-es Slot Rafter maximum négy meghajtót és két ventilátort képes fogadni, a beszereléséhez szükséges csavarokat a csomagolás rejti.


Sythe Slot Rafter [+]

A Ninja Wire egyszerű megoldást kínál a súlyosabb alkatrészek helyzetének stabilizálására. A 18 grammos sodrony teherbírása maximum 2 kg, hossza pedig egy méteres. Erre lehet felszerelni a két mellékelt kampót, amelyek segítségével a nagyobb grafikus kártyákat vagy termetesebb processzorhűtőket lehet kipányvázni.


Scythe Ninja Wire [+]

Kisméretű számítógépek, HTPC-k építőinek lehet hasznos a Slim-Line SATA kábel, ami a vékony kivitelű, notebookokba való optikai meghajtók tápellátására és az adatátvitel biztosítására szolgál. Segítségével bármely alaplappal használhatóvá válnak ezek a sokkal kevesebb helyet elfoglaló egységek. Az SATA 45, a molex tápcsatlakozó pedig 15 cm-es kábelen található.

Scythe Slim-Line SATA Cable
Scythe Slim-Line SATA Cable

A Scythe a hűtőihez is adott ki kiegészítő rögzítőkereteket, így a régebbi modellek is alkalmassá váltak az Intel LGA1366 tokozású processzorainak hűtésére. Az SCCLV-1366 típusszámú megoldás a Scythe Shuriken, Andy Samurai master, Samurai Z Rev. B, Mine Rev B és a Mugen változathoz használható, az SCCL4-1366 pedig a Ninja 2, Kama Angle, Zipang, Ninja Mini, Kama Cross és a Katana 2 hűtőhöz való.


Scythe SCCL4-1366 balról és az SCCLV-1366 jobbról [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés