Hirdetés

Hasznos kiegészítők az Apple termékekhez

Az Apple termékei kedveltek a vastagabb pénztárcával megáldott felhasználók körében, így nem meglepő, hogy számos gyártó készít ilyen-olyan kiegészítőket a termékekhez. A Logitech a PC-khez már elérhető HD Pro Webcam C910-et fejlesztette tovább a Mac tulajdonosok számára. Gyakorlatilag nem beszélhetünk új termékről, hiszen fizikailag nem változott az eszköz felépítése, a gyártó csupán egy szoftveres frissítést hajtott végre. Ennek megfelelően a már megvásárolt termékek is használhatók az Apple masináihoz, csak a megfelelő programot kell hozzá letölteni, ami a hivatalos weboldalon található meg.

Logitech HD Pro Webcam C910
Logitech HD Pro Webcam C910

A Scythe egy egyszerű kiegészítőben gondolkodott. Az e-Book Holder nevű tartókonzolt a vállalat az iPadhez ajánlja, de bármilyen más tablethez használható. Az egyetlen megkötés, hogy a rögzíteni kívánt eszköz szélességének 185 és 250 mm között kell lennie. A tartófelület természetesen széles skálán dönthető, így a megfelelő pozíció beállítása nem jelenthet gondot.

Scythe e-Book Holder
Scythe e-Book Holder

A Scythe az e-Book Holdert már szállítja az üzleteknek, az ajánlott fogyasztói ára 30 euró.

A legérdekesebb kiegészítővel az Iomega állt elő. A szerényen csak SuperHero névre keresztelt eszköz egy olyan kettős funkcionalitású dokkoló, amely automatikusan menti az iPhone telefonon található adatokat a telefon akkumulátorának töltése közben. Nem kérdéses, hogy hasznos dologról van szó, hiszen a készülék elvesztése alapból komoly fejfájást jelent a felhasználónak, de az adatok megléte némileg enyhíti a kárt. A termékbe egy 4 GB-os SD-kártya került, de ez nagyobbra is cserélhető, amennyiben a felhasználónak több tárkapacitásra van szüksége.

Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone
Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone

A dokkoló természetesen teljes mértékben kompatibilis az iPhone 4, 3GS és 3G változatával, valamint az iPod Touch harmadik és negyedik generációjával. Az Iomega a SuperHero Backup and Charger for iPhone forgalmazását már megkezdte, az ajánlott fogyasztói ára 70 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés