Hirdetés

Háromtagúra bővült a Samsung T7 termékcsaládja

A koreaiak népszerű SSD sorozata a megerősített házzal rendelkező T7 Shield modellel gyarapodott.

A Samsung 2020-ban útjára indított, T7 jelölésű SSD-családja mindeddig két tagot számlált; az egyszerűbb alapmodell, illetve az ujjlenyomat-olvasóval is ellátott T7 Touch mellé azonban most megérkezett a kültéri tartalomgyártók, valamint túrázók számára tervezett T7 Shield.


[+]

A 88 x 59 x 13 milliméteres vázban lapuló, PCI Express csatolójú NVMe SSD ugyanúgy 1050 és 1000 MB/s-os olvasási, illetve írási tempóra képes, mint a korábbi modellek, az érdekességet ezúttal inkább a 98 grammos eszköz háza jelenti, amely nem csak ütésálló, de IP65 szigetelést is kapott. Mindennek köszönhetően az eszköz egy maximum 3 méteres magasságból történő leejtésnek, illetve a pornak és kisnyomású vízsugárnak is ellenáll, ha pedig véletlenül elhagynánk, a tárolón lévő adatok elérését az AES-256 titkosítás igyekszik megnehezíteni.

Az USB 3.2 Gen2 kapcsolaton keresztül kommunikáló, USB Type-C–Type-A és Type-C–Type-C kábellel kiegészített T7 Shield 1 és 2 TB kapacitással, fekete, bézs és kék színekben érhető el, vételára pedig kapacitástól függően 160 és 290 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés